Carbon Laser

Carbon Laser

Carbon Laser

CARBON LASER BEHANDELING – HOE WERKT HET?

Bginnen met het reinigen van de zone (bijvoorbeeld het gezicht). Vervolgens wordt een laag carbonmengsel, welke verrijkt is met vitaminen en mineralen, op de huid aangebracht. Zodra deze is ingewerkt wordt middels de ND-YAG laser begonnen met het verwijderen van het carbon.

Door de ND-YAG laser wordt Carbon omgezet in warmte, waardoor het direct verdampt. Tijdens de vernietiging neemt het de dode huidcellen en onzuiverheden mee. Dit zorgt voor vernieuwing en zuivering van de huid. Als laatste zullen de laatste reststoffen van het carbon masker  verwijderd en de huid opnieuw reinigen. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een herstellende en hydraterende crème

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling kan de huid wat roodheid vertonen. Dit is een normale reactie. Na de behandeling krijg je een verzorgende crème met minimaal een factor 30 op de zone aangebracht. Probeer de zon de eerste 72 uur na de behandeling te vermijden of bescherm het met minimaal een factor 30. Ga de eerste 24 uur niet zwemmen of naar de sauna. Tussen de behandelingen door is er een tussenpozen van 10 tot 14 dagen nodig.

 

Tarief: v.a. € 95,00