Wimper Lifting

Wimper lifting

Wimper lifting

Deze behandeling helpt je wimpers op een natuurlijke manier te krullen. Met de producten van WimperXL wordt elk wimperhaartje als een koningin behandelt en blijft het goed op z’n plek zitten. Als je wil dat je wimpers de eyecatcher van je ogen zijn kan je er ook voor kiezen om ze een fris kleurtje te laten verven.

Hetzelfde geldt voor je wenkbrauwen. Ze bepalen voor een groot deel je gezichtsuitdrukking. Een andere kleur kan ervoor zorgen dat je gezicht zachter of juist strenger wordt. De specialisten kijken daarom ook goed naar je gezicht en welke kleur bij je past. Van tevoren worden je wenkbrauwen geëpileerd door middel van threading: een eeuwenoude Aziatische methode die gebruik maakt van een ultradun touwtje om je haartjes met wortel en al uit de huid te trekken.

Afhankelijk van je gekozen behandeling duurt het ongeveer 45 tot 60 minuten. Het resultaat is vervolgens gemiddeld 6 tot 10 weken zichtbaar. Je stapt er zo de douche mee in en uit, het zwembad en je bed en ook na een plens- of huilbui zit alles nog op z’n plek. Niet te vergeten: het bespaart tijd tijdens je ochtendroutine als je wimpers en wenkbrauwen al tiptop in orde zijn.

 

Tarief: v.a. € 25,00